Vegaburger met geitenkaas
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verhit de grillpan en gril de aubergine en courgette in porties 2 min. Keer halverwege. Leg in een platte schaal, besprenkel met de olie en azijn en bestrooi met peper en zout.
Bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de grillpan en gril de hamburgers 3 min. Snijd het brood in 4 stukken en halveer de stukken overlangs. Beleg de onderste helften met aubergine en courgette. Leg er een burger op en bedek met de tomaten en kaas. Dek af met de bovenste helften van het brood. Doe de rest van de aubergine, courgette, tomaten en kaas in een schaal en schep om. Serveer als salade bij de burgers.
Groenten grillen en roosteren
Instructievideo - 00:50 min.
Vegaburger met geitenkaas
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verhit de grillpan en gril de aubergine en courgette in porties 2 min. Keer halverwege. Leg in een platte schaal, besprenkel met de olie en azijn en bestrooi met peper en zout.
Bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de grillpan en gril de hamburgers 3 min. Snijd het brood in 4 stukken en halveer de stukken overlangs. Beleg de onderste helften met aubergine en courgette. Leg er een burger op en bedek met de tomaten en kaas. Dek af met de bovenste helften van het brood. Doe de rest van de aubergine, courgette, tomaten en kaas in een schaal en schep om. Serveer als salade bij de burgers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 aubergine
1 courgette
4 el olijfolie
2 el azijn
1 ambachtelijk meergranenstokbrood
2 schaaltjes vegetarische hamburgers
1 bakje cherry tomaten
125 g zachte geitenkaas
Dit heb je nodig
grillpan