Vegaburger met avocado
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 2 minuten de mais met vocht toe.
Snijd de tomaten fijn, verwijder de zaden en het vocht. Halveer de avocado's, verwijder de pit, schep het vruchtvlees uit de schil en snijd het in kleine stukjes. Pers de citroen uit. Klop een dressing van de olie en het citroensap. Meng de tomaten, de avocado en de ui door de dressing en breng op smaak met zout en peper.
Bereid de hamburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de rijst met mais af. Schep wat rijst met mais op 4 borden, leg er een hamburger bij en verdeel de avocadosalsa erover.
Vegaburger met avocado
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 2 minuten de mais met vocht toe.
Snijd de tomaten fijn, verwijder de zaden en het vocht. Halveer de avocado's, verwijder de pit, schep het vruchtvlees uit de schil en snijd het in kleine stukjes. Pers de citroen uit. Klop een dressing van de olie en het citroensap. Meng de tomaten, de avocado en de ui door de dressing en breng op smaak met zout en peper.
Bereid de hamburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de rijst met mais af. Schep wat rijst met mais op 4 borden, leg er een hamburger bij en verdeel de avocadosalsa erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g witte rijst
1 blikje maïskorrels
500 g tomaten
2 avocado's
1 citroen
4 el zonnebloemolie
1 ui
2 schaaltjes vegetarische hamburgers