Pastasalade met rundercervelaat, tomaat en sperziebonen
Da's lekker nieuws: cervelaatworst van rundvlees.
Aan de slag
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de laatste 3 min. de gebroken sperziebonen mee. Doe in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Halveer ondertussen de tomaten en snijd de augurken in blokjes. Verwijder het vel van de worst. Snijd de worst in de lengte in vieren en vervolgens in stukjes van een ½ cm.
Meng de mayonaise, de mosterd en 2 el vocht uit het potje augurken tot een dressing. Snijd de blaadjes van het basilicum fijn en voeg de helft toe. Doe de pasta, sperziebonen, tomaat, augurk, rundercervelaat en dressing in een schaal en schep door elkaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Garneer met de rest van het basilicum.
Pastasalade met rundercervelaat, tomaat en sperziebonen
Da's lekker nieuws: cervelaatworst van rundvlees.
hoofdgerecht
null personen
700 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de laatste 3 min. de gebroken sperziebonen mee. Doe in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Halveer ondertussen de tomaten en snijd de augurken in blokjes. Verwijder het vel van de worst. Snijd de worst in de lengte in vieren en vervolgens in stukjes van een ½ cm.
Meng de mayonaise, de mosterd en 2 el vocht uit het potje augurken tot een dressing. Snijd de blaadjes van het basilicum fijn en voeg de helft toe. Doe de pasta, sperziebonen, tomaat, augurk, rundercervelaat en dressing in een schaal en schep door elkaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Garneer met de rest van het basilicum.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g fusilli
300 g koelverse gebroken sperziebonen
500 g cherrytomaten
330 g zoetzure augurken
200 g Stegeman rundercervelaat
4 el mayonaise
1 el grove mosterd
15 g verse basilicum