Vegan eenpansgerecht met rulstukjes, aardappel en sperziebonen
Een vegan avg'tje. Met rulstukjes, aardappel en sperziebonen is dat lekker voor de afwisseling.
Aan de slag
Verhit de olie in een grote hapjespan op middelhoog tot hoog vuur en bak de aardappelpartjes en rulstukjes ca. 15 min. op middelhoog vuur gaar. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de knoflook fijn en voeg samen met de sperziebonen en gerookte-paprikapoeder toe. Bak nog 6-7 min. tot alles knapperig en gaar is.
Snijd ondertussen de peterselie fijn en halveer de cherrytomaten. Voeg de laatste minuut de cherrytomaten en peterselie toe en breng op smaak met de azijn, peper en eventueel zout.
Vegan eenpansgerecht met rulstukjes, aardappel en sperziebonen
Een vegan avg'tje. Met rulstukjes, aardappel en sperziebonen is dat lekker voor de afwisseling.
hoofdgerecht
null personen
410 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een grote hapjespan op middelhoog tot hoog vuur en bak de aardappelpartjes en rulstukjes ca. 15 min. op middelhoog vuur gaar. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de knoflook fijn en voeg samen met de sperziebonen en gerookte-paprikapoeder toe. Bak nog 6-7 min. tot alles knapperig en gaar is.
Snijd ondertussen de peterselie fijn en halveer de cherrytomaten. Voeg de laatste minuut de cherrytomaten en peterselie toe en breng op smaak met de azijn, peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el milde olijfolie
500 g koelverse aardappelpartjes met schil
360 g tofu rulstukjes naturel
1 teen knoflook
750 g diepvries gebroken sperziebonen
1 el gerookt paprikapoeder
10 g verse platte peterselie
250 g cherrytomaten
1 el rodewijnazijn