Speklapjes van de BBQ
bewaar
bewaar

Speklapjes van de BBQ

Echte grillmasters geven hun speklapjes een beetje extra spice en bite.

25 min. bereiden / 8 uur 30 min. wachten

pittig

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de sushigember fijn en meng in een kom met de hoisinsaus, sojasaus, honing, rijstazijn, chilivlokken en limoensap. Bestrooi met peper en eventueel zout. Voeg de speklapjes toe en laat minimaal 8 uur afgedekt in de koelkast marineren. Laat vervolgens het vlees 30 min. op kamertemperatuur komen.

Steek de barbecue aan. Gril het vlees in 20-25 min. gaar. Keer regelmatig.

bereidingstipGeen barbecue? Je kunt het vlees ook in de grillpan bereiden.
combinatietipLekker met gesneden bosui, geroosterd sesamzaad en partjes limoen.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Barbecue aansteken

Instructievideo - 01:07 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Speklapjes van de BBQ

Echte grillmasters geven hun speklapjes een beetje extra spice en bite.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig