Speklapjes van de BBQ
Echte grillmasters geven hun speklapjes een beetje extra spice en bite.
Aan de slag
Snijd de sushigember fijn en meng in een kom met de hoisinsaus, sojasaus, honing, rijstazijn, chilivlokken en limoensap. Bestrooi met peper en eventueel zout. Voeg de speklapjes toe en laat minimaal 8 uur afgedekt in de koelkast marineren. Laat vervolgens het vlees 30 min. op kamertemperatuur komen.
Steek de barbecue aan. Gril het vlees in 20-25 min. gaar. Keer regelmatig.
Barbecue aansteken
Instructievideo - 01:07 min.
Speklapjes van de BBQ
Echte grillmasters geven hun speklapjes een beetje extra spice en bite.
hoofdgerecht
null personen
335 kcal
25 min. bereiden
510 min. wachten
Aan de slag
Snijd de sushigember fijn en meng in een kom met de hoisinsaus, sojasaus, honing, rijstazijn, chilivlokken en limoensap. Bestrooi met peper en eventueel zout. Voeg de speklapjes toe en laat minimaal 8 uur afgedekt in de koelkast marineren. Laat vervolgens het vlees 30 min. op kamertemperatuur komen.
Steek de barbecue aan. Gril het vlees in 20-25 min. gaar. Keer regelmatig.
bereidingstip:
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el sushigember
2 el hoisinsaus
1 el sojasaus
1 el honing
½ el rijstazijn
1 tl chilivlokken
2 el limoensap
500 g speklapjes
Dit heb je nodig
barbecue