Tortillapizza's
bewaar
bewaar

Tortillapizza's

Maak van het avondeten een Mexicaans feestje met dit vegetarische toprecept.

20 min. bereiden / 8 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de wraps over 2 met bakpapier beklede bakplaten en bak ca. 8 min. in de oven (of bak de wraps in 2 delen op 1 bakplaat).

Breng ondertussen een pan water aan de kook. Doe de eieren erin en kook in 6 min. bijna hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer ze.

Halveer de limoen. Pers een helft uit en snijd de andere in partjes. Doe het limoensap, de koriander, noten en olie in een hoge beker. Pureer met de staafmixer tot een salsa en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in blokjes van 1 cm. Halveer de cherrytomaten en laat de maiskorrels uitlekken. Snijd de sla in reepjes.

Neem de wraps uit de oven en bestrijk met de koriandersalsa. Verdeel de avocado, tomaat, mais en sla erover. Leg op elke tortillapizza een ½ ei. Serveer met de limoenpartjes.

combinatietipLekker met pittige chilisaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tortillapizza's

Maak van het avondeten een Mexicaans feestje met dit vegetarische toprecept.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig