Kruidenolie
Maak een extra batch van deze heerlijke olie, je kunt 'm 2 weken bewaren!
Aan de slag
Verwijder de harde steeltjes en blancheer de kruiden 8 sec. in kokend water en koel ze meteen in ijswater. Droog goed met een theedoek.
Doe de kruiden en olie in de blender en pureer 20 sec. Of doe ze in een hoge beker en pureer met de staafmixer.
Blancheren
Instructievideo - 01:00 min.
Kruidenolie
Maak een extra batch van deze heerlijke olie, je kunt 'm 2 weken bewaren!
null porties
135 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de harde steeltjes en blancheer de kruiden 8 sec. in kokend water en koel ze meteen in ijswater. Droog goed met een theedoek.
Doe de kruiden en olie in de blender en pureer 20 sec. Of doe ze in een hoge beker en pureer met de staafmixer.
variatietip:
variatietip:
bereidingstip:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
30 g kruiden
500 ml traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
theedoek
blender of staafmixer