Italiaanse kruidenolie
Dé smaakmaker voor uiteenlopende gerechten.
5 min. bereiden
2 ingrediënten
Aan de slag
Haal alle blaadjes en naaldjes van de takjes kruiden. Doe alles in het bakje van de staafmixer samen met de olie en pureer tot kruidenolie.
algemeenDit recept is onderdeel van Allerhande’s ‘Zondagkoken’. Kijk op ah.nl/allerhande/zondagkoken voor alle recepten. En, hoe je in 1x keer voor 4 dagen kookt zodat je doordeweeks in een handomdraai aan tafel kan. Let op: de online receptuur kan afwijken van de versie in het magazine.
combinatietipKun je geen verse Italiaanse kruiden vinden? Dan kun je in de recepten in plaats van deze zelfgemaakte olie ook los olie en los gedroogde Italiaanse kruiden gebruiken.
Italiaanse kruidenolie
Dé smaakmaker voor uiteenlopende gerechten.
null porties
5 min. bereiden
Aan de slag
Haal alle blaadjes en naaldjes van de takjes kruiden. Doe alles in het bakje van de staafmixer samen met de olie en pureer tot kruidenolie.
algemeen:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
20 g koelverse Italiaanse kruidenmix
9 el milde olijfolie
Dit heb je nodig
staafmixer