Spaghetti met romige preisaus
Een absolute kidsfavoriet, ze merken niet eens dat ze groente binnenkrijgen!
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de worstjes in 12 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin en gaar.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de tijm, knoflook, prei, peper en eventueel zout 7 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomatenblokjes toe aan de prei en warm 2 min. op hoog vuur mee. Meng de roomkaas erdoor en warm 3 min. mee.
Snijd de worstjes in plakjes. Giet de pasta af en meng met de worstjes door de saus. Bestrooi met de basilicumblaadjes.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Spaghetti met romige preisaus
Een absolute kidsfavoriet, ze merken niet eens dat ze groente binnenkrijgen!
hoofdgerecht
null personen
690 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de worstjes in 12 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin en gaar.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de tijm, knoflook, prei, peper en eventueel zout 7 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomatenblokjes toe aan de prei en warm 2 min. op hoog vuur mee. Meng de roomkaas erdoor en warm 3 min. mee.
Snijd de worstjes in plakjes. Giet de pasta af en meng met de worstjes door de saus. Bestrooi met de basilicumblaadjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el traditionele olijfolie
270 g Catalaanse braadworsten
300 g spaghetti
2 tenen knoflook
2 tl gedroogde tijm
600 g gesneden prei
400 g tomatenblokjes
175 g roomkaas lactosevrij
7½ g verse basilicum