Spaghetti tonijnsaus
Waarom dit pastagerecht zo goed voor je is? Vanwege de vele groentesoorten én de goede vetten in de tonijn.
Aan de slag
Snipper de ui. Snijd de knoflook fijn. Snijd de aubergine in blokjes. Verhit de olie en fruit de ui met de knoflook 3 min. Voeg de aubergine toe en bak 5 min. mee. Voeg de tomatenblokjes en oregano toe en laat het geheel 10 min. stoven op laag vuur. Voeg de tonijn toe en warm nog 2 min. door.
Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Lekker met rucola erover.
Spaghetti tonijnsaus
Waarom dit pastagerecht zo goed voor je is? Vanwege de vele groentesoorten én de goede vetten in de tonijn.
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui. Snijd de knoflook fijn. Snijd de aubergine in blokjes. Verhit de olie en fruit de ui met de knoflook 3 min. Voeg de aubergine toe en bak 5 min. mee. Voeg de tomatenblokjes en oregano toe en laat het geheel 10 min. stoven op laag vuur. Voeg de tonijn toe en warm nog 2 min. door.
Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Lekker met rucola erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el traditionele olijfolie
1 ui
1 teen knoflook
1 aubergine
800 g tomatenblokjes
2 tl gedroogde oregano
320 g tonijnmoot in olijfolie
300 g spaghetti