Sesam-komijnwentelteefjes met spinazie
bewaar
bewaar

Sesam-komijnwentelteefjes met spinazie

Probeer eens iets anders: geen zoete, maar hartige wentelteefjes! Ook lekker als lunchgerecht.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Klop de eieren met de melk, gerookte-paprikapoeder en komijn los in een diep bord en breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd het stokbrood in schuine plakken van 1.5 cm dik. Haal de helft van de sneetjes brood door het ei en laat erin liggen. Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de wentelteefjes 3 min. Keer om en besprenkel met de helft van het sesamzaad. Bak de wentelteefjes in nog 3 min. goudbruin en gaar. Bak zo nog een portie.

Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en laat de spinazie op laag vuur in delen slinken. Verdeel de wentelteefjes en spinazie over de borden en verkruimel de feta over de spinazie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sesam-komijnwentelteefjes met spinazie

Probeer eens iets anders: geen zoete, maar hartige wentelteefjes! Ook lekker als lunchgerecht.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig