Met masala gebakken krieltjes, spinazie, lamsworstjes en mangochutney
Supersnel gerecht met lekker veel groenten, dat ook nog eens gluten- én lactosevrij is. Ideaal!
Aan de slag
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de krieltjes met de tandoori masala in 12 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.
Verhit ondertussen een hapjespan zonder olie of boter en bak de worstjes in 5 min. rondom bruin en gaar. Neem uit de pan en houd warm op een bord onder aluminiumfolie. Laat het bakvet in de pan zitten.
Voeg de spinazie, tuinerwtjes, worteltjes, peper en eventueel zout toe aan het achtergebleven bakvet en bak 6 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de koriander grof.
Schep de koriander door de krieltjes en verdeel met de groenten en worstjes over de borden. Schep op elk bord 1 el mangochutney en serveer.
Met masala gebakken krieltjes, spinazie, lamsworstjes en mangochutney
Supersnel gerecht met lekker veel groenten, dat ook nog eens gluten- én lactosevrij is. Ideaal!
null personen
515 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de krieltjes met de tandoori masala in 12 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.
Verhit ondertussen een hapjespan zonder olie of boter en bak de worstjes in 5 min. rondom bruin en gaar. Neem uit de pan en houd warm op een bord onder aluminiumfolie. Laat het bakvet in de pan zitten.
Voeg de spinazie, tuinerwtjes, worteltjes, peper en eventueel zout toe aan het achtergebleven bakvet en bak 6 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de koriander grof.
Schep de koriander door de krieltjes en verdeel met de groenten en worstjes over de borden. Schep op elk bord 1 el mangochutney en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el arachideolie
900 g koelverse kleine krieltjes
½ el tandoori masala specerijenmix
270 g gekruide lamsworstjes
300 g wilde spinazie
500 g diepvries tuinerwtjes met worteltjes
15 g verse koriander
4 el mangochutney
Dit heb je nodig
aluminiumfolie