Kabeljauwburger met mangochutney
Deze kabeljauwburger maak je op z’n Indiaas, vol smaak en kleur.
Aan de slag
Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de burgers in 10 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Keer halverwege. Bereid ondertussen de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de currypoeder en tuinerwten 3 min. op laag vuur. Schep regelmatig om. Neem van het vuur .
Haal de blaadjes van 1 kropje sla los. Snijd het andere kropje fijn. Snijd de koriander grof en de mango in kleinere stukjes. Meng de fijngesneden romainesla, 2/3 van de koriander en de erwten met de mangosalade in een ruime schaal.
Halveer de naans, snijd ze open en leg op de onderste helften de blaadjes sla. Leg hierop een kabeljauwburger en schep er een lepel mangochutney op.
Garneer met de rest van de koriander en leg de bovenkant van de naan erop. Serveer met de salade.
Kabeljauwburger met mangochutney
Instructievideo - 02:00 min.
Kabeljauwburger met mangochutney
Deze kabeljauwburger maak je op z’n Indiaas, vol smaak en kleur.
hoofdgerecht
null personen
635 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de burgers in 10 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Keer halverwege. Bereid ondertussen de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de currypoeder en tuinerwten 3 min. op laag vuur. Schep regelmatig om. Neem van het vuur .
Haal de blaadjes van 1 kropje sla los. Snijd het andere kropje fijn. Snijd de koriander grof en de mango in kleinere stukjes. Meng de fijngesneden romainesla, 2/3 van de koriander en de erwten met de mangosalade in een ruime schaal.
Halveer de naans, snijd ze open en leg op de onderste helften de blaadjes sla. Leg hierop een kabeljauwburger en schep er een lepel mangochutney op.
Garneer met de rest van de koriander en leg de bovenkant van de naan erop. Serveer met de salade.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el arachideolie
4 verse kabeljauwburgers
2 naanbroden knoflook & koriander
½ el hot currypoeder
450 g diepvries tuinerwten
2 kropjes babyromainesla
15 g verse koriander
175 g mangosalade
4 el mangochutney