Broodje kabeljauwburger met mangochutney
bewaar
bewaar

Broodje kabeljauwburger met mangochutney

Naanbrood met een krokante visburger en mango: lekker!

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verhit ⅔ van de olie in een koekenpan en bak de burgers in 10 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Bereid ondertussen de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de currypoeder en tuinerwten 3 min. op laag vuur. Schep regelmatig om. Neem van het vuur. Haal 4 blaadjes van 1 kropje sla los. Snijd de rest en het andere kropje in reepjes. Snijd de koriander grof en de mangostukjes iets kleiner. Meng de fijngesneden sla, ⅔ van de koriander, de erwten en mango in een ruime schaal.

Snijd de naans overlangs in, maar niet helemaal door. Open ze als een envelop en leg in elke naanhelft een blaadje romainesla. Leg er een kabeljauwburger op en schep een lepel mangochutney op elke burger. Garneer met de rest van de koriander en serveer de salade erbij.

variatietipGebruik in plaats van naans eens (spelt)pitabroodjes voor dit gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje kabeljauwburger met mangochutney

Naanbrood met een krokante visburger en mango: lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig