Miniclubs met kip
Aan de slag
Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de plakjes coppa krokant. Schep ze op een stukje keukenpapier.
Snijd de kipfilets elk in 3 stukken en bestrooi ze met hot currypoeder en zout. Rooster de stukjes kip in de koekenpan in ca. 3 min. gaar. Keer ze regelmatig.
Bestrijk 6 sneetjes brood met mangochutney, leg er een blaadje sla en een stukje kip op. Bestrijk 6 sneetjes brood met mayonaise en leg ze op de kip. Leg daarop de plakjes coppa en de plakjes komkommer. Dek de stapeltjes af met de laatste sneetjes brood.
Steek de cherrytomaatjes op de satéstokjes en steek in elk stapeltje een stokje.
Miniclubs met kip
null personen
115 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de plakjes coppa krokant. Schep ze op een stukje keukenpapier.
Snijd de kipfilets elk in 3 stukken en bestrooi ze met hot currypoeder en zout. Rooster de stukjes kip in de koekenpan in ca. 3 min. gaar. Keer ze regelmatig.
Bestrijk 6 sneetjes brood met mangochutney, leg er een blaadje sla en een stukje kip op. Bestrijk 6 sneetjes brood met mayonaise en leg ze op de kip. Leg daarop de plakjes coppa en de plakjes komkommer. Dek de stapeltjes af met de laatste sneetjes brood.
Steek de cherrytomaatjes op de satéstokjes en steek in elk stapeltje een stokje.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 plakjes coppa di Parma
2 kipfilets
½ tl hot currypoeder
1 ciabatta
1 el mangochutney
6 blaadjes little gem
1 el mayonaise
¼ komkommer
6 cherry tomaten
Dit heb je nodig
satéstokjes