Vis-groente-couscouspakketje
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Knip 4 stukken bakpapier van 40 x 40 cm.
Snijd de tomaten in blokjes en de knoflook fijn. Doe de tomaten en knoflook met de tomatenpuree, peen, tabasco, couscous en het kokend water in een kom. Breng op smaak met peper en eventueel zout en schep goed om. Verdeel het couscousmengsel over de stukken bakpapier. Verdeel de kabeljauw erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de dille fijn en bestrooi de vis ermee.
Vouw het bakpapier losjes dicht tot pakketjes (en papillotte). Bak de pakketjes op de bakplaat in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar Neem uit de oven, vouw voorzichtig open en serveer direct.
En papillotte
Instructievideo - 00:42 min.
Vis-groente-couscouspakketje
hoofdgerecht
null personen
315 kcal
15 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Knip 4 stukken bakpapier van 40 x 40 cm.
Snijd de tomaten in blokjes en de knoflook fijn. Doe de tomaten en knoflook met de tomatenpuree, peen, tabasco, couscous en het kokend water in een kom. Breng op smaak met peper en eventueel zout en schep goed om. Verdeel het couscousmengsel over de stukken bakpapier. Verdeel de kabeljauw erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de dille fijn en bestrooi de vis ermee.
Vouw het bakpapier losjes dicht tot pakketjes (en papillotte). Bak de pakketjes op de bakplaat in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar Neem uit de oven, vouw voorzichtig open en serveer direct.
algemeen:
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 trostomaten
1 teen knoflook
70 g tomatenpuree
150 g rauwkost peen julienne
1 tl tabasco red peppersauce
200 g couscous
200 ml kokend water
500 g verse kabeljauw
15 g verse dille
Dit heb je nodig
bakpapier