Spooky couscoussalade
Ja, die wortels lijken net vingers. Dat is precies de bedoeling.
Aan de slag
Doe de couscous in een ruime kom en meng de al-andalus en het zout erdoor. Schenk het kokend water over, roer een keer door en laat 10 min. staan. Roer los met een vork. Meng eerst de citroenmayonaise en dan de peen, bietjes en saladeblokjes door de couscous.
Snijd de peterselie fijn en voeg toe. Pers de citroen uit en voeg het sap (en eventueel meer naar smaak) toe. Snijd de wortels in de vorm van vingers. Maak aan de bovenkant een dwarssneetje en steek daar een amandel als nagel in. Steek de vingers in de couscoussalade en serveer.
Spooky couscoussalade
Ja, die wortels lijken net vingers. Dat is precies de bedoeling.
bijgerecht
null personen
285 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Doe de couscous in een ruime kom en meng de al-andalus en het zout erdoor. Schenk het kokend water over, roer een keer door en laat 10 min. staan. Roer los met een vork. Meng eerst de citroenmayonaise en dan de peen, bietjes en saladeblokjes door de couscous.
Snijd de peterselie fijn en voeg toe. Pers de citroen uit en voeg het sap (en eventueel meer naar smaak) toe. Snijd de wortels in de vorm van vingers. Maak aan de bovenkant een dwarssneetje en steek daar een amandel als nagel in. Steek de vingers in de couscoussalade en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g couscous
1 el Euroma Original spices Jonny Boer Al-Andalus
2 tl zout
500 ml kokend water
4 el citroenmayonaise
150 g peen julienne
150 g bietjes julienne
200 g saladeblokjes
30 g verse peterselie
1 citroen
5 regenboog wortelmix
5 garneeramandelen