Gekookt ei met kruidendipje
bewaar
bewaar

Gekookt ei met kruidendipje

Bijzondere snack: iedereen dipt zijn eigen eitje.

10 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Breng een pan water aan de kook. Kook de eieren 8 min. Snijd ondertussen de peterselie grof. Doe met de dragon en olie in een hoge kom en pureer met de staafmixer tot kruidenolie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Hak de pistachenoten fijn. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water en pel ze. Dip de eieren eerst in de kruidenolie en vervolgens in de noten.

bewaartipBewaar de gekookte eieren ongepeld maximaal 2 dagen in de koelkast. De kruidenolie bewaar je afgedekt maximaal 2 dagen in de koelkast, de noten maximaal 2 dagen buiten de koelkast.

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gekookt ei met kruidendipje

Bijzondere snack: iedereen dipt zijn eigen eitje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig