Havermout-rozijnenkoekjes zonder geraffineerde suiker
bewaar
bewaar

Havermout-rozijnenkoekjes zonder geraffineerde suiker

Het zoete in deze koekjes komt van de appels en de rozijnen. Extra suiker heb je dus helemaal niet nodig!

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 170 °C. Rasp de appels. Meng met de havermout, rozijnen, en ⅘ van het amandelschaafsel, de boter en het zout en kneed tot een samenhangend geheel.

Rol met natte handen 12 balletjes en druk plat. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met de rest van het amandelschaafsel. Bak de koekjes in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar. Neem uit de oven en laat helemaal afkoelen.

bewaartip Bewaar de koekjes maximaal 3 dagen afgesloten buiten de koelkast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Havermout-rozijnenkoekjes zonder geraffineerde suiker

Het zoete in deze koekjes komt van de appels en de rozijnen. Extra suiker heb je dus helemaal niet nodig!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig