Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
Neem eens een potje zelfgemaakt granola mee voor de gastvrouw als je ergens gaat eten. Hartstikke leuk om te krijgen én te geven!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 120 °C. Hak de noten grof. Meng de noten, havermout, quinoa, honing en espresso in een kom.
Verdeel over 2 met bakpapier beklede bakplaten. Schuif onder elkaar in de oven en rooster in ca. 40 min. goudbruin en knapperig. Schep regelmatig om.
Neem de granola uit de oven en laat in 1 uur helemaal afkoelen. Hak ondertussen de chocolade grof. Meng de granola met de chocolade en gojibesmix en verdeel over de potten.
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
Neem eens een potje zelfgemaakt granola mee voor de gastvrouw als je ergens gaat eten. Hartstikke leuk om te krijgen én te geven!
null porties
345 kcal
10 min. bereiden
60 min. wachten
40 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 120 °C. Hak de noten grof. Meng de noten, havermout, quinoa, honing en espresso in een kom.
Verdeel over 2 met bakpapier beklede bakplaten. Schuif onder elkaar in de oven en rooster in ca. 40 min. goudbruin en knapperig. Schep regelmatig om.
Neem de granola uit de oven en laat in 1 uur helemaal afkoelen. Hak ondertussen de chocolade grof. Meng de granola met de chocolade en gojibesmix en verdeel over de potten.
bewaartip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
175 g ongebrande notenmix
200 g havermout
100 g quinoa
120 g vloeibare honing
50 ml espresso
50 g pure chocolade 72%
150 g mix gojibes, incabes, moerbei en cranberry
Dit heb je nodig
bakpapier
afsluitbare glazen potten