Toast met truffelboter en hazelnoot
Truffeltoast met hazelnoot: het klinkt als een klok en het smaakt hemels.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de boter met de tapenade en rol in vershoudfolie op tot een worst van 3 cm dik. Leg 30 min. in de vriezer. Snijd ondertussen de baguette in 20 dunne, schuine plakjes en bestrijk met de olijfolie. Bak aan één kant ca. 10 min. in de oven. Hak de hazelnoten fijn. Rooster ze in een droge koekenpan. Beleg de toast met rucola, dunne plakjes truffelboter en de hazelnoten.
Toast met truffelboter en hazelnoot
Truffeltoast met hazelnoot: het klinkt als een klok en het smaakt hemels.
null porties
85 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de boter met de tapenade en rol in vershoudfolie op tot een worst van 3 cm dik. Leg 30 min. in de vriezer. Snijd ondertussen de baguette in 20 dunne, schuine plakjes en bestrijk met de olijfolie. Bak aan één kant ca. 10 min. in de oven. Hak de hazelnoten fijn. Rooster ze in een droge koekenpan. Beleg de toast met rucola, dunne plakjes truffelboter en de hazelnoten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g gezouten roomboter
3 el truffel-paddenstoelentapenade
1 afbakbaguette
2 el traditionele olijfolie
3 el ongebrande hazelnoten
40 g rucola