Bruschette met cantharellen en rucola
Vegetarische tapas die in een kwartier op tafel staat: een win-wincombinatie!
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten in 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Hak de hazelnoten fijn en meng de helft met de boter.
Verhit de hazelnootboter in dezelfde koekenpan en bak de cantharellen 2 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper.
Beleg de toast met de rucola en verdeel de cantharellen erover. Garneer met de rest van de hazelnoten.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Bruschette met cantharellen en rucola
Vegetarische tapas die in een kwartier op tafel staat: een win-wincombinatie!
null porties
100 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten in 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Hak de hazelnoten fijn en meng de helft met de boter.
Verhit de hazelnootboter in dezelfde koekenpan en bak de cantharellen 2 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper.
Beleg de toast met de rucola en verdeel de cantharellen erover. Garneer met de rest van de hazelnoten.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
60 g ongebrande hazelnoten
30 g gezouten roomboter
150 g cantharellen
12 bruschetta Italiaanse toasts
15 g pittige rucola