Hete hutspot met shoarma
bewaar
bewaar

Hete hutspot met shoarma

Een heerlijk hollands gerecht met een pittig midden-oosters tintje.

15 min. bereiden

pittig

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de hutspotgroenten, knoflook, tabasco en peper naar smaak 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Verwijder ondertussen de steelaanzet van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in ringen. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kipshoarma en paprika 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Meng de hutspotgroenten met de aardappelpuree en 3/4 van de kaas. Serveer met de shoarma, bestrooi met de rest van de kaas.

serveertipHoud je van extra pittig? Serveer de tabasco erbij voor extra pit.
combinatietipLekker met een rauwkostsalade van o.a. komkommer, radijs, rode ui, peterselie en een frisse yoghurtdressing.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hete hutspot met shoarma

Een heerlijk hollands gerecht met een pittig midden-oosters tintje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig