Pistachekoekjes
Met deze koekjes maak je van de (pistache)noot een deugd: glutenvrij én goed voor je.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 160 °C. Meng het amandelmeel met de honing in een kom.
Voeg de pistachenoten, cranberry’s, kaneel, gemberpoeder, kruidnagel, kardemom, nootmuskaat, bakpoeder en het zout toe en meng goed door elkaar.
Vorm van het deeg 16 ronde koekjes en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koekjes ca. 15 min. in het midden van de oven. Laat afkoelen op een rooster.
Pistachekoekjes
Met deze koekjes maak je van de (pistache)noot een deugd: glutenvrij én goed voor je.
null porties
175 kcal
10 min. bereiden
10 min. wachten
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 160 °C. Meng het amandelmeel met de honing in een kom.
Voeg de pistachenoten, cranberry’s, kaneel, gemberpoeder, kruidnagel, kardemom, nootmuskaat, bakpoeder en het zout toe en meng goed door elkaar.
Vorm van het deeg 16 ronde koekjes en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koekjes ca. 15 min. in het midden van de oven. Laat afkoelen op een rooster.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g amandelmeel
150 g vloeibare honing
50 g gepelde pistachenoten
50 g gedroogde cranberry's
1 tl gemalen kaneel
1 tl gemalen gember
1 tl gemalen kruidnagel
1 tl gemalen kardemom
1 tl gemalen nootmuskaat
1 tl bakpoeder
½ tl zeezout