Bietenchips
bewaar
bewaar

Bietenchips

Lekker zo'n gezonde snack, daar kun je van blijven eten.

15 min. bereiden / 24 min. oventijd

1 ingrediënt

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 175 °C. Schil de bieten en schaaf ze in dunne plakjes met de keukenmachine of mandoline. Leg de helft van de plakjes in een enkele laag op keukenpapier, bestrooi met wat zout en laat 15 min. liggen, zodat het vocht eruit loopt.

Verdeel de bietjes in een enkele laag over 2 met bakpapier beklede bakplaten en bak met 2 platen tegelijk in ca. 12 min. krokant. Keer halverwege. Neem uit de oven, leg op een schaal. Bereid vervolgens de rest van de bietjes op dezelfde manier. Serveer de chips direct. Ze blijven 1 uur krokant.

algemeenServeer de chips direct. Ze blijven 1 uur krokant.

Bietenchips

Instructievideo - 01:01 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bietenchips

Lekker zo'n gezonde snack, daar kun je van blijven eten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig