Miniwraps met kip en boerenkoolsalsa
bewaar
bewaar

Miniwraps met kip en boerenkoolsalsa

Oer-Hollands, maar met een Mexicaans tintje: boerenkoolsalsa op een wrp met kip.

25 min. bereiden / 10 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de miniwraps op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de bovenkant van de wraps met seasoning spread en bak ze 10 min. in het midden van de oven.

Bestrijk ondertussen de kipfilethaasjes met de olie en bestrooi met peper en zout. Verhit een grillpan en gril de kip 8 min. Keer halverwege.

Snijd de babyboerenkool zo fijn mogelijk en doe in een kom. Snijd de jalapeño’s fijn. Snijd de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Voeg toe aan de boerenkool, samen met de jalapeño’s en de seasoning spread. Meng tot een salsa.

Neem de miniwraps uit de oven en leg op een ruime schaal. Snijd de kiphaasjes in stukken en verdeel over de wraps. Schep de boerenkoolsalsa erop en verkruimel de witte kaas erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Miniwraps met kip en boerenkoolsalsa

Oer-Hollands, maar met een Mexicaans tintje: boerenkoolsalsa op een wrp met kip.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig