Farro met paprika-tomatensaus
Farro is een waardige vervanger voor pasta of rijst.
Aan de slag
Kook de farro volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een koekenpan met 1 el olijfolie en bak de chipolata’s in 8 min. rondom bruin en gaar. Neem ze uit de pan en snijd in de lengte doormidden.
Verhit ondertussen een hapjespan met de rest van de olie en bak de roerbakmix 2 min. Voeg de tomatensaus toe, breng aan de kook en laat nog 6 min. met de deksel erop op laag vuur koken. Laat ondertussen de gegrilde paprika uitlekken en snijd in reepjes. Voeg de laatste 2 min. toe aan de saus en schep om.
Verdeel de farro over 4 borden en schep de saus erop. Verdeel de worstjes over de borden en serveer direct.
Farro met paprika-tomatensaus
Farro is een waardige vervanger voor pasta of rijst.
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de farro volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een koekenpan met 1 el olijfolie en bak de chipolata’s in 8 min. rondom bruin en gaar. Neem ze uit de pan en snijd in de lengte doormidden.
Verhit ondertussen een hapjespan met de rest van de olie en bak de roerbakmix 2 min. Voeg de tomatensaus toe, breng aan de kook en laat nog 6 min. met de deksel erop op laag vuur koken. Laat ondertussen de gegrilde paprika uitlekken en snijd in reepjes. Voeg de laatste 2 min. toe aan de saus en schep om.
Verdeel de farro over 4 borden en schep de saus erop. Verdeel de worstjes over de borden en serveer direct.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g farro pasta
2 el traditionele olijfolie
225 g runderchipolata
400 g Italiaanse roerbakmix
690 ml Grand’Italia Sugocasa Erbe in fles
295 g gegrilde rode paprika's in pot