Pasta met kipgehakt, spinazie & tomatensaus
bewaar
bewaar

Pasta met kipgehakt, spinazie & tomatensaus

Pasta met een tomatensaus barstensvol zongerijpte, verse tomaten. Over een smaakbommetje gesproken!

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta 12 min. Snijd ondertussen de komkommers in dunne schuine plakken en meng met de azijn, peper en eventueel zout.

Verhit de olie in een hapjespan en bak het kipgehakt in 3 min. rul, gaar en goudbruin. Snijd ondertussen de champignons in vieren. Voeg toe aan het gehakt en bak 3 min. mee. Voeg de tomatensaus toe en verwarm 3 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd de mozzarella in plakken. Giet de pasta af en schep door het gehaktmengsel. Verdeel de mozzarella erover en verwarm 3 min. tot de mozzarella wat is gesmolten. Serveer met de komkommersalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met kipgehakt, spinazie & tomatensaus

Pasta met een tomatensaus barstensvol zongerijpte, verse tomaten. Over een smaakbommetje gesproken!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig