Pasta met kipgehakt, spinazie & tomatensaus
Pasta met een tomatensaus barstensvol zongerijpte, verse tomaten. Over een smaakbommetje gesproken!
Aan de slag
Kook de pasta 12 min. Snijd ondertussen de komkommers in dunne schuine plakken en meng met de azijn, peper en eventueel zout.
Verhit de olie in een hapjespan en bak het kipgehakt in 3 min. rul, gaar en goudbruin. Snijd ondertussen de champignons in vieren. Voeg toe aan het gehakt en bak 3 min. mee. Voeg de tomatensaus toe en verwarm 3 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de mozzarella in plakken. Giet de pasta af en schep door het gehaktmengsel. Verdeel de mozzarella erover en verwarm 3 min. tot de mozzarella wat is gesmolten. Serveer met de komkommersalade.
Pasta met kipgehakt, spinazie & tomatensaus
Pasta met een tomatensaus barstensvol zongerijpte, verse tomaten. Over een smaakbommetje gesproken!
hoofdgerecht
null personen
815 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta 12 min. Snijd ondertussen de komkommers in dunne schuine plakken en meng met de azijn, peper en eventueel zout.
Verhit de olie in een hapjespan en bak het kipgehakt in 3 min. rul, gaar en goudbruin. Snijd ondertussen de champignons in vieren. Voeg toe aan het gehakt en bak 3 min. mee. Voeg de tomatensaus toe en verwarm 3 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de mozzarella in plakken. Giet de pasta af en schep door het gehaktmengsel. Verdeel de mozzarella erover en verwarm 3 min. tot de mozzarella wat is gesmolten. Serveer met de komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
440 g tortellini ai formaggi
½ komkommer
½ el witte balsamicoazijn
1 el traditionele olijfolie
300 g kipgehakt naturel
400 g kastanjechampignons
690 g Grand'Italia Sugocasa Tradizionale in fles
400 g verse spinazie
125 g mozzarella