Tortellini met pestospinazie
Pasta gevuld met kaas, zonder vlees en vis.
Aan de slag
Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de mozzarella in blokjes. Snijd de tomaten in partjes en meng met de dressing. Snijd de knoflook in plakjes.
Verhit de olie in de wok en fruit de knoflook. Voeg de spinazie in delen toe en roerbak 2 min. Schep de pesto en mozzarella door de spinazie en serveer met de tortellini en tomatensla.
Tortellini met pestospinazie
Pasta gevuld met kaas, zonder vlees en vis.
hoofdgerecht
null personen
875 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de mozzarella in blokjes. Snijd de tomaten in partjes en meng met de dressing. Snijd de knoflook in plakjes.
Verhit de olie in de wok en fruit de knoflook. Voeg de spinazie in delen toe en roerbak 2 min. Schep de pesto en mozzarella door de spinazie en serveer met de tortellini en tomatensla.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g tortellini ai formaggi
2 bollen mozzarella
600 g tomaten
5 el dressing balsamico
1 teen knoflook
2 el traditionele olijfolie
600 g verse spinazie
100 g verse groene pesto
Dit heb je nodig
wok