Tortellini met champignonsaus
Pittige pasta met romige saus en verse peterselie.
Aan de slag
Kook de tortellini's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Verhit de boter in een braadpan. Bak de kip in ca. 7 min. rondom bruin. Voeg de champignons toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de mix en het water toe en breng het geheel aan de kook.
Meng de sla en dressing. Knip de peterselie boven de saus fijn. Schep de tortellini door de saus. Breng pittig op smaak met (versgemalen) zwarte peper. Serveer met de salade.
Tortellini met champignonsaus
Pittige pasta met romige saus en verse peterselie.
hoofdgerecht
null personen
600 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tortellini's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Verhit de boter in een braadpan. Bak de kip in ca. 7 min. rondom bruin. Voeg de champignons toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de mix en het water toe en breng het geheel aan de kook.
Meng de sla en dressing. Knip de peterselie boven de saus fijn. Schep de tortellini door de saus. Breng pittig op smaak met (versgemalen) zwarte peper. Serveer met de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
375 g tortellini ai formaggi
250 g kastanjechampignons
25 g ongezouten roomboter
350 g kipfiletblokjes
60 g mix voor champignonsaus
500 ml kraanwater
200 gemengde sla
4 el dressing originale
15 g verse peterselie