Warme vijgen met ijs
Wauw, wat een plaatje van een toetje is dit!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de vijgen van boven kruislings in, maar snijd niet helemaal door. Besprenkel elke vijg met 1 tl balsamicocrème. Zet ca. 8 min. in de oven. Neem uit de oven en schep op elke vijg1 bolletje slagroomijs. Besprenkel met wat extra balsamicocrème en serveer direct.
Warme vijgen met ijs
Wauw, wat een plaatje van een toetje is dit!
nagerecht
null personen
175 kcal
5 min. bereiden
8 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de vijgen van boven kruislings in, maar snijd niet helemaal door. Besprenkel elke vijg met 1 tl balsamicocrème. Zet ca. 8 min. in de oven. Neem uit de oven en schep op elke vijg1 bolletje slagroomijs. Besprenkel met wat extra balsamicocrème en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 verse vijgen
8 tl cremaceto classico, 55% balsam
500 g slagroomijs