Aardappelsalade met kappertjes en peterselie
bewaar
bewaar

Aardappelsalade met kappertjes en peterselie

Serveer deze salade bij een stukje kip of makreel en je favoriete groente.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen, snijd in parten en kook ze in 12 min. beetgaar. Giet af en laat de aardappelen met de deksel op de pan nog 5 min. staan.

Snijd ondertussen de knoflook fijn. Snipper de ui. Meng de olie met de knoflook, ui, kappertjes en chilivlokken en verwarm in een kleine pan op laag vuur. Neem de pan van het vuur.

Snijd de bleekselderij in dunne boogjes. Snijd de peterselie fijn. Rasp de gele schil van de citroen en pers uit. Schep de aardappelen met het citroenrasp, de helft van het citroensap en de rest van de ingrediënten om in een ruime kom. Breng de salade op smaak met zeezout en serveer hem lauwwarm.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelsalade met kappertjes en peterselie

Serveer deze salade bij een stukje kip of makreel en je favoriete groente.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig