Gremolata
Mengsel van citroenrasp, knoflook en peterselie dat veel gebruikt wordt in de Italiaanse keuken.
Aan de slag
Rasp de gele schil van de citroen. Snijd de knoflook fijn en de blaadjes peterselie. Meng het citroenrasp met de knoflook, peterselie en olijfolie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Gremolata
Mengsel van citroenrasp, knoflook en peterselie dat veel gebruikt wordt in de Italiaanse keuken.
bijgerecht
null personen
115 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de gele schil van de citroen. Snijd de knoflook fijn en de blaadjes peterselie. Meng het citroenrasp met de knoflook, peterselie en olijfolie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
bereidingstip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 citroen
1 teen knoflook
10 g verse platte peterselie
50 ml extra vergine olijfolie