Linzensalade met kip
bewaar
bewaar

Linzensalade met kip

Rijkgevulde salade voor elke dag

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de steelaanzet van de bospeen en snijd in schuine stukken van 1 cm. Verhit de arachideolie in een koekenpan en bak de peen, het selderijzout en peper 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

Snijd ondertussen de bosui in dunne ringen en de sla fijn. Laat de kip uitlekken. Doe de linzen in een vergiet, spoel af en laat uitlekken. Meng de linzen, bosui, peen en sla op een schaal. Verdeel de kip erover. Besprenkel met de hazelnootolie en bestrooi met peper.

combinatietipLekker met geroosterde hazelnoten en citroenparten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Linzensalade met kip

Rijkgevulde salade voor elke dag

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig