Linzensalade met kip
Rijkgevulde salade voor elke dag
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet van de bospeen en snijd in schuine stukken van 1 cm. Verhit de arachideolie in een koekenpan en bak de peen, het selderijzout en peper 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de bosui in dunne ringen en de sla fijn. Laat de kip uitlekken. Doe de linzen in een vergiet, spoel af en laat uitlekken. Meng de linzen, bosui, peen en sla op een schaal. Verdeel de kip erover. Besprenkel met de hazelnootolie en bestrooi met peper.
Linzensalade met kip
Rijkgevulde salade voor elke dag
hoofdgerecht
null personen
380 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet van de bospeen en snijd in schuine stukken van 1 cm. Verhit de arachideolie in een koekenpan en bak de peen, het selderijzout en peper 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de bosui in dunne ringen en de sla fijn. Laat de kip uitlekken. Doe de linzen in een vergiet, spoel af en laat uitlekken. Meng de linzen, bosui, peen en sla op een schaal. Verdeel de kip erover. Besprenkel met de hazelnootolie en bestrooi met peper.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g geschilde bospenen
2 el arachideolie
1 tl gemalen selderiezout
3 bosuien
2 kropjes babyromainesla
180 g kip naturel (blikjes)
800 g linzen in pot
3 el hazelnootolie