Taco's met worst, paprika en courgette
bewaar
bewaar

Taco's met worst, paprika en courgette

Ideaal om met anderen te delen. En dan zijn ze ook nog glutenvrij.

20 min. bereiden / 5 min. oventijd

licht pittig

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder het vel van de worst. Halveer de courgette in de lengte en snijd in dunne plakjes. Laat de paprika uitlekken en snijd in dunne reepjes.

Verhit de olie in een hapjespan en bak het worstvlees op middelhoog vuur in 2 min. bruin. Duw het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in kleine stukjes. Voeg de courgette toe en bak 2 min. mee. Laat de bonen uitlekken en voeg samen met de tacosaus toe. Laat op laag vuur 5 min. koken. Schep regelmatig om.

Verwarm ondertussen de tacoschelpen ca. 5 min. in de oven. Leg de schelpen in een schaal. Vul ze met de botersla en het worstmengsel en garneer met de reepjes paprika.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Taco's met worst, paprika en courgette

Ideaal om met anderen te delen. En dan zijn ze ook nog glutenvrij.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig