Taco's met worst, paprika en courgette
Ideaal om met anderen te delen. En dan zijn ze ook nog glutenvrij.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder het vel van de worst. Halveer de courgette in de lengte en snijd in dunne plakjes. Laat de paprika uitlekken en snijd in dunne reepjes.
Verhit de olie in een hapjespan en bak het worstvlees op middelhoog vuur in 2 min. bruin. Duw het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in kleine stukjes. Voeg de courgette toe en bak 2 min. mee. Laat de bonen uitlekken en voeg samen met de tacosaus toe. Laat op laag vuur 5 min. koken. Schep regelmatig om.
Verwarm ondertussen de tacoschelpen ca. 5 min. in de oven. Leg de schelpen in een schaal. Vul ze met de botersla en het worstmengsel en garneer met de reepjes paprika.
Taco's met worst, paprika en courgette
Ideaal om met anderen te delen. En dan zijn ze ook nog glutenvrij.
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
20 min. bereiden
5 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder het vel van de worst. Halveer de courgette in de lengte en snijd in dunne plakjes. Laat de paprika uitlekken en snijd in dunne reepjes.
Verhit de olie in een hapjespan en bak het worstvlees op middelhoog vuur in 2 min. bruin. Duw het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in kleine stukjes. Voeg de courgette toe en bak 2 min. mee. Laat de bonen uitlekken en voeg samen met de tacosaus toe. Laat op laag vuur 5 min. koken. Schep regelmatig om.
Verwarm ondertussen de tacoschelpen ca. 5 min. in de oven. Leg de schelpen in een schaal. Vul ze met de botersla en het worstmengsel en garneer met de reepjes paprika.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
270 g Catalaanse braadworsten
1 courgette
295 g gegrilde rode paprika's in pot
1 el zonnebloemolie
740 g bonenmix kidney, bruine & witte bonen
230 g tacosaus mild
12 tacoschelpen
100 g botersla