Bonensalade met paprika, mozzarella en tomaat
bewaar
bewaar

Bonensalade met paprika, mozzarella en tomaat

Ze zijn goed voor je, vullen perfect en smaken ook nog eens heerlijk: bonen. Deze smakelijke lauwwarme salade bevat zelfs meerdere soorten.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Laat de paprika uitlekken in een vergiet en doe in een kom. Spoel de bonenmix onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd de paprika in stukjes en snijd de knoflook fijn. Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de paprika, bonen, peper en eventueel zout toe en verwarm 6 min. op laag vuur. Schep af en toe voorzichtig om.

Snijd ondertussen de tomaten in partjes. Klop de rest van de olie samen met de balsamicoazijn tot een dressing. Scheur het basilicum in stukjes.

Verdeel het bonenmengsel over een grote platte schaal. Verdeel de tomaat, mozzarella en rucola erover en besprenkel met de dressing. Schep voorzichtig om en garneer met het basilicum.

combinatietipLekker met ciabatta (afbakbrood), het gerecht is dan niet meer glutenvrij.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bonensalade met paprika, mozzarella en tomaat

Ze zijn goed voor je, vullen perfect en smaken ook nog eens heerlijk: bonen. Deze smakelijke lauwwarme salade bevat zelfs meerdere soorten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig