Frisse salade met bonen in tacoschelpen
Geef je maaltijd eens een hele andere draai met bonen.
Aan de slag
Kook de eieren 6 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in partjes. Bereid ondertussen de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd 1 venkelknol en 1 friszoete appel in dunne reepjes. Doe bonenmix in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Snijd de blaadjes van de platte peterselie fijn.
Schaaf de Parmezaanse kaas. Verdeel de eipartjes en kaas over de salade. Serveer de salade in de tacoschelpen. Meng de venkel, appel, bonen en peterselie met de veldsla en citroenolijfolie in een ruime schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Ei koken
Instructievideo - 01:51 min.
Frisse salade met bonen in tacoschelpen
Geef je maaltijd eens een hele andere draai met bonen.
hoofdgerecht
null personen
490 kcal
15 min. bereiden
1 min. wachten
10 min. oventijd
Aan de slag
Kook de eieren 6 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in partjes. Bereid ondertussen de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd 1 venkelknol en 1 friszoete appel in dunne reepjes. Doe bonenmix in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Snijd de blaadjes van de platte peterselie fijn.
Schaaf de Parmezaanse kaas. Verdeel de eipartjes en kaas over de salade. Serveer de salade in de tacoschelpen. Meng de venkel, appel, bonen en peterselie met de veldsla en citroenolijfolie in een ruime schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote eieren
12 tacoschelpen
1 venkelknol
1 Elstar appel
740 g bonenmix kidney, bruine & witte bonen
20 g verse platte peterselie
75 g veldsla
4 el olijfolie citroen
50 g Parmigiano Reggiano
Dit heb je nodig
kaasschaaf