Frisse salade met bonen in tacoschelpen
bewaar
bewaar

Frisse salade met bonen in tacoschelpen

Geef je maaltijd eens een hele andere draai met bonen.

15 min. bereiden / 10 min. oventijd / 1 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de eieren 6 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in partjes. Bereid ondertussen de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd 1 venkelknol en 1 friszoete appel in dunne reepjes. Doe bonenmix in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Snijd de blaadjes van de platte peterselie fijn.

Schaaf de Parmezaanse kaas. Verdeel de eipartjes en kaas over de salade. Serveer de salade in de tacoschelpen. Meng de venkel, appel, bonen en peterselie met de veldsla en citroenolijfolie in een ruime schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

bereidingstipIn plaats van 4 el citroenolijfolie kun je ook 3 el olijfolie en 1 tl citroensap gebruiken.

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frisse salade met bonen in tacoschelpen

Geef je maaltijd eens een hele andere draai met bonen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig