Zalmcurry met korianderrijst
bewaar
bewaar

Zalmcurry met korianderrijst

Succesduo: kruidige rijst en romige rode curry.

15 min. bereiden

licht pittig

10 ingrediënten

Aan de slag

Doe de broccoli, kokosmelk, 100 ml water en de currypasta in een pan en breng op hoog vuur aan de kook. Doe de deksel op de pan, draai het vuur naar middelhoog en laat 7 min. koken.

Snijd ondertussen de venkelknol in dunne reepjes, de zalm in stukjes en de korianderblaadjes grof.

Neem de pan van het vuur en pureer de curry met de staafmixer. Zet de pan terug op het vuur en voeg de venkel, zalm en eventueel zout toe. Laat 4 min. op laag vuur garen.

Verhit ondertussen de olie in een hapjespan, voeg de rijst toe en haal los met een vork. Voeg de gemalen koriander, peper en eventueel zout toe. Bak al omscheppend 4 min. op middelhoog vuur. Meng ¾ van de korianderblaadjes door de rijst. Serveer de rijst met de curry en garneer met de rest van de koriander.

Venkel snijden en bereiden

Instructievideo - 01:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalmcurry met korianderrijst

Succesduo: kruidige rijst en romige rode curry.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig