Miniburgers met avocado
bewaar
bewaar

Miniburgers met avocado

Klein maar fijn, deze burgers van Zweedse gehaktballetjes.

30 min. bereiden / 8 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan en verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de peen julienne in een schaal en meng de caesardressing erdoor. Snijd de sla in reepjes.

Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in de breedte in plakjes. Rasp de kaas. Druk de gehaktballetjes plat tot burgertjes van ca. 1 cm dik. Gril de burgers 4 min. op de barbecue. Keer halverwege.

Dek af met de bovenste helften van de broodjes. Snijd de broodjes doormidden. Beleg de onderste helften achtereenvolgens met sla, Parmezaanse kaas, een burger, peen julienne en plakjes avocado.

bereidingstipJe kunt de miniburgers ook grillen in een grillpan.

Barbecue aansteken

Instructievideo - 01:07 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Miniburgers met avocado

Klein maar fijn, deze burgers van Zweedse gehaktballetjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig