Salade met gerookte forel, asperges en ei
Groene asperges en forel: luxe smaken, snel klaar.
Aan de slag
Kook de eieren 6 min. Spoel ze onder koud stromend water. Pel en halveer ze.
Verwijder ondertussen de houtachtige onderkant van de asperges en halveer ze.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de asperges, paddenstoelenmix en dragon 6 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Verdeel ondertussen de forel in stukjes en verdeel de sla over een grote platte schaal.
Schep de groenten met de kappertjes en forel door de sla. Verdeel de gehalveerde eieren erover en bestrooi met de tuinkers.
Snijd het stokbrood in plakjes en serveer bij de salade.
Asperges schillen
Instructievideo - 00:45 min.
Salade met gerookte forel, asperges en ei
Groene asperges en forel: luxe smaken, snel klaar.
hoofdgerecht
null personen
400 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren 6 min. Spoel ze onder koud stromend water. Pel en halveer ze.
Verwijder ondertussen de houtachtige onderkant van de asperges en halveer ze.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de asperges, paddenstoelenmix en dragon 6 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Verdeel ondertussen de forel in stukjes en verdeel de sla over een grote platte schaal.
Schep de groenten met de kappertjes en forel door de sla. Verdeel de gehalveerde eieren erover en bestrooi met de tuinkers.
Snijd het stokbrood in plakjes en serveer bij de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote eieren
350 g verse groene asperges
3 el arachideolie
400 g paddenstoelenmix met puntpaprika en zoete ui
2 tl gedroogde dragon
125 g gerookte forelfilet
100 g eikenbladslamelange
1 bakje tuinkers
2 el kappertjes
1 vers stokbrood