Wokpasta met spek en paddenstoelen
Goedgevulde eenpansmaaltijd die in een handomdraai op tafel staat.
Aan de slag
Verhit een pan met dikke bodem zonder olie of boter en bak de spekreepjes 2 min. op hoog vuur. Voeg de paddenstoelenmix toe en bak 3 min. op hoog vuur.
Voeg de bouillon en wokpasta toe en breng al roerend aan de kook.
Voeg de tuinerwten toe, breng opnieuw aan de kook en laat nog 4 min. koken. Blijf omscheppen tot de pasta gaar en het water verdampt is. Breng op smaak met peper.
Neem de pan van het vuur, verdeel de ricotta en tuinkers erover en serveer direct.
Wokpasta met spek en paddenstoelen
Goedgevulde eenpansmaaltijd die in een handomdraai op tafel staat.
hoofdgerecht
null personen
480 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een pan met dikke bodem zonder olie of boter en bak de spekreepjes 2 min. op hoog vuur. Voeg de paddenstoelenmix toe en bak 3 min. op hoog vuur.
Voeg de bouillon en wokpasta toe en breng al roerend aan de kook.
Voeg de tuinerwten toe, breng opnieuw aan de kook en laat nog 4 min. koken. Blijf omscheppen tot de pasta gaar en het water verdampt is. Breng op smaak met peper.
Neem de pan van het vuur, verdeel de ricotta en tuinkers erover en serveer direct.
variatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g magere gerookte spekreepjes
400 g paddenstoelenmix met puntpaprika en zoete ui
750 ml hete paddenstoelenbouillon van tablet
250 g wokpasta fusilli
200 g diepvries tuinerwten
100 g ricotta
1 bakje tuinkers