Kipschnitzelburger met mozzarella
Een burger-de-luxe met heel veel smaakmakers.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de pistolets af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de schnitzels in 5 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Laat uitlekken op keukenpapier. Snijd de mozzarella in plakjes. Snijd de broodjes open. Leg de rucola en schnitzels erop.
Verdeel de bruschettatopping, augurkenschijven en mozzarella erover. Serveer direct.
Kipschnitzelburger met mozzarella
Een burger-de-luxe met heel veel smaakmakers.
null personen
540 kcal
25 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de pistolets af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de schnitzels in 5 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Laat uitlekken op keukenpapier. Snijd de mozzarella in plakjes. Snijd de broodjes open. Leg de rucola en schnitzels erop.
Verdeel de bruschettatopping, augurkenschijven en mozzarella erover. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 meergranen afbakpistolets
2 el traditionele olijfolie
4 kipschnitzels
1 bol mozzarella
40 g rucola
100 g bruschettatopping gegrilde groenten in pot
8 augurkenschijven