Roerbak van koolrabi met venkel, citroen en karwijzaad
bewaar
bewaar

Roerbak van koolrabi met venkel, citroen en karwijzaad

Perfect gerecht voor op een doordeweekse dag: lekker snel klaar en met lekker veel groente.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Schil de koolrabi's. Snijd ze in plakken en de plakken in reepjes van 1/2 cm breed.

Snijd de stelen en een klein stukje van de onderkant van de venkelknol. Halveer de knol en snijd in flinterdunne halve plakken.

Rasp de gele schil van de citroen en pers de helft van de vrucht uit.

Verhit de olie in een wok en roerbak de koolrabi, venkel en het karwijzaad 6 min.

Verdeel de groenten over een ruime schaal en meng het citroenrasp, -sap en de kappertjes erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

combinatietipLekker met gebakken kipfilet en krieltjes.

Venkel snijden en bereiden

Instructievideo - 01:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roerbak van koolrabi met venkel, citroen en karwijzaad

Perfect gerecht voor op een doordeweekse dag: lekker snel klaar en met lekker veel groente.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig