Driekazenfondue
bewaar
bewaar

Driekazenfondue

Voor fans van kaasfondue die ook nog eens van extra pit houden.

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Rasp de extra belegen kaas, rouge en blauwaderkaas in de keukenmachine.

Verhit de boter in een pan met dikke bodem. Voeg al roerend de bloem toe en laat deze 2 min. garen. Voeg de wijn toe en roer tot een gebonden saus. Pers de knoflook erboven en roer goed door. Voeg alle kaas toe en laat al roerend smelten tot een egale kaasfondue.

Schenk de kaasfondue over in de kaasfonduepan (caquelon). Snijd het stokbrood in stukjes en serveer erbij.

variatietipOok lekker met stukjes bleekselderij, wortel en tomaatjes.
bereidingstipJe kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Driekazenfondue

Voor fans van kaasfondue die ook nog eens van extra pit houden.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig