Mosterdkaasfondue
Aan de slag
Bleekselderij schoonmaken, wassen en in stukjes van ca. 3 cm snijden. Knoflook pellen en doorsnijden. Caquelon of fonduepan inwrijven met knoflook. In caquelon wijn aan de kook brengen. Kaas geleidelijk door wijn roeren en verwarmen op matig vuur tot kaas is gesmolten. Mosterd toevoegen en fondue op smaak brengen met peper. Stokbrood in plakjes snijden. Fondue serveren met stokbrood en bleekselderij. Lekker met groene salade.
Mosterdkaasfondue
hoofdgerecht
null personen
805 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bleekselderij schoonmaken, wassen en in stukjes van ca. 3 cm snijden. Knoflook pellen en doorsnijden. Caquelon of fonduepan inwrijven met knoflook. In caquelon wijn aan de kook brengen. Kaas geleidelijk door wijn roeren en verwarmen op matig vuur tot kaas is gesmolten. Mosterd toevoegen en fondue op smaak brengen met peper. Stokbrood in plakjes snijden. Fondue serveren met stokbrood en bleekselderij. Lekker met groene salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 struik bleekselderij
1 teentje knoflook
500 ml droge witte wijn
4 zakjes gemalen belegen kaas
2 eetlepels Dijonmosterd
1 stokbrood
Dit heb je nodig
caquelon