Bonenstoofpot à la dijonnaise
bewaar
bewaar

Bonenstoofpot à la dijonnaise

20 min. bereiden / 30 min. wachten

12 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een diepe pan en fruit de uien 3 min. Voeg de knoflook toe en fruit nog 2 min. Voeg de paprika toe en bak 2 min. op middelhoog vuur.

Voeg 500 ml water, het bouillontablet, de witte wijn en de reuzenbonen toe en laat 30 min. zachtjes stoven.

Snijd ondertussen het stokbrood in de lengte doormidden. Verdeel eerst de kaas en dan de rode ui over de helften en bak 8 min. in de oven.

Haal de stoofpot van het vuur en roer de mosterd en de crème fraîche erdoor. Serveer met het kaas-uienbrood.

algemeenU kunt dit gerecht grotendeels 's ochtends al bereiden. Volg voor serveren het recept vanaf stap 3.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bonenstoofpot à la dijonnaise

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig