Bonenstoofpot à la dijonnaise
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een diepe pan en fruit de uien 3 min. Voeg de knoflook toe en fruit nog 2 min. Voeg de paprika toe en bak 2 min. op middelhoog vuur.
Voeg 500 ml water, het bouillontablet, de witte wijn en de reuzenbonen toe en laat 30 min. zachtjes stoven.
Snijd ondertussen het stokbrood in de lengte doormidden. Verdeel eerst de kaas en dan de rode ui over de helften en bak 8 min. in de oven.
Haal de stoofpot van het vuur en roer de mosterd en de crème fraîche erdoor. Serveer met het kaas-uienbrood.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Bonenstoofpot à la dijonnaise
hoofdgerecht
null personen
635 kcal
20 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een diepe pan en fruit de uien 3 min. Voeg de knoflook toe en fruit nog 2 min. Voeg de paprika toe en bak 2 min. op middelhoog vuur.
Voeg 500 ml water, het bouillontablet, de witte wijn en de reuzenbonen toe en laat 30 min. zachtjes stoven.
Snijd ondertussen het stokbrood in de lengte doormidden. Verdeel eerst de kaas en dan de rode ui over de helften en bak 8 min. in de oven.
Haal de stoofpot van het vuur en roer de mosterd en de crème fraîche erdoor. Serveer met het kaas-uienbrood.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el olijfolie
2 uien
2 tenen knoflook
1 zak paprikamix
1 groentebouillontablet
150 ml droge witte wijn
1 blikje Spaanse reuzenbonen
1 Frans stokbrood
1 zakje gemalen belegen kaas
1 rode ui
2 el mosterd
1 bekertje crème fraîche