Farfalle met groenten en hüttenkäse
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel koud onder stromend water. Laat uitlekken in een vergiet.
Snijd ondertussen de chorizo in halve plakjes. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de chorizo 4 min. op middelhoog vuur uit. Schep regelmatig om.
Halveer ondertussen de courgette in de lengte en snijd in plakjes. Neem de chorizo uit de pan en leg op een bord. Bak de courgette, ui en pesto 3 min. in het achtergebleven bakvet op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Schep de andijvie erdoor en neem de pan van het vuur. Meng de groenten met de chorizo door de pasta. Verdeel de hüttenkäse erover en serveer. Lekker met een partje citroen.
Snijden
Instructievideo - 02:22 min.
Farfalle met groenten en hüttenkäse
hoofdgerecht
null personen
600 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel koud onder stromend water. Laat uitlekken in een vergiet.
Snijd ondertussen de chorizo in halve plakjes. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de chorizo 4 min. op middelhoog vuur uit. Schep regelmatig om.
Halveer ondertussen de courgette in de lengte en snijd in plakjes. Neem de chorizo uit de pan en leg op een bord. Bak de courgette, ui en pesto 3 min. in het achtergebleven bakvet op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Schep de andijvie erdoor en neem de pan van het vuur. Meng de groenten met de chorizo door de pasta. Verdeel de hüttenkäse erover en serveer. Lekker met een partje citroen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g farfalle
250 g chorizoworst
1 courgette
150 g gesneden uien
2 el pesto arrabbiata
250 g fijngesneden andijvie
200 g koelverse hüttenkäse kaas