Farfalle met vegan gehakt en courgette in roomsaus
Perfect voor doordeweeks: pasta met tomaten-roomsaus.
Aan de slag
Snijd de courgette in de lengte in 4 parten en snijd elk part in plakjes van een ½ cm. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette en rulstukjes 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de plantaardige variatie op kookroom en tomaat toe en breng aan de kook. Laat 10 min. zachtjes garen. Roer af en toe. Breng op smaak met peper en zout.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en meng door de saus met ¾ van de rucola. Serveer de rest van de rucola apart erbij.
Farfalle met vegan gehakt en courgette in roomsaus
Perfect voor doordeweeks: pasta met tomaten-roomsaus.
hoofdgerecht
null personen
630 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de courgette in de lengte in 4 parten en snijd elk part in plakjes van een ½ cm. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette en rulstukjes 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de plantaardige variatie op kookroom en tomaat toe en breng aan de kook. Laat 10 min. zachtjes garen. Roer af en toe. Breng op smaak met peper en zout.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en meng door de saus met ¾ van de rucola. Serveer de rest van de rucola apart erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 courgette
2 el zonnebloemolie
375 g rulstukjes
250 ml AH Terra Plantaardige soja
400 g fijngesneden tomaten knoflook-ui in blik
300 g farfalle
85 g rucola