Opperdepop: vis met knapperig korstje 1-2 jr
Gekruid en met een knapperig korstje vinden kinderen vis nét even wat lekkerder.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225°C. Vet de ovenschaal in. Leg de vis erin en besprenkel met het citroensap. Snijd de korstjes van het brood en maal in de keukenmachine tot fijn kruim.
Snijd de peterselie fijn en pers de knoflook uit. Meng in een kom het broodkruim met de peterselie, knoflook en olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Strooi het broodkruimmengsel over de vis en druk goed aan.
Bak de vis ca. 15 min. in het midden van de oven tot de bovenkant mooi goudbruin en de vis gaar is.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Opperdepop: vis met knapperig korstje 1-2 jr
Gekruid en met een knapperig korstje vinden kinderen vis nét even wat lekkerder.
null personen
210 kcal
10 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225°C. Vet de ovenschaal in. Leg de vis erin en besprenkel met het citroensap. Snijd de korstjes van het brood en maal in de keukenmachine tot fijn kruim.
Snijd de peterselie fijn en pers de knoflook uit. Meng in een kom het broodkruim met de peterselie, knoflook en olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Strooi het broodkruimmengsel over de vis en druk goed aan.
Bak de vis ca. 15 min. in het midden van de oven tot de bovenkant mooi goudbruin en de vis gaar is.
algemeen:
algemeen:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g verse kabeljauwfilets
1 el citroensap
3 sneetjes oud brood
4 takjes peterselie
2 tenen knoflook
2 el traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
ovenschaal
keukenmachine