Opperdepop: baby’s visschoteltje met groenten en rijst 7-9 mnd
Mama een visschotel, de kleintjes ook. Baby’s visschoteltje, lekker met groenten, rijst en smaakmaker peterselie.
Aan de slag
Schrap de wortel en snijd in plakjes. Breng met de rijst afgedekt aan de kook in een pan met een flinke laag water. Hak de peterselie grof en maak de sperziebonen schoon. Voeg na 4 min. toe aan de rijst. Laat nog 10 min. koken. Verhit ondertussen de olie in een kleine koekenpan en bak de vis 4 min. op laag vuur.
Giet de rijst en groenten af, maar vang het kookvocht op. Pureer alle ingrediënten met de staafmixer of in de keukenmachine tot een fijne puree. Verdun eventueel met kookvocht of melk.
Opperdepop: baby’s visschoteltje met groenten en rijst 7-9 mnd
Mama een visschotel, de kleintjes ook. Baby’s visschoteltje, lekker met groenten, rijst en smaakmaker peterselie.
null porties
120 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Schrap de wortel en snijd in plakjes. Breng met de rijst afgedekt aan de kook in een pan met een flinke laag water. Hak de peterselie grof en maak de sperziebonen schoon. Voeg na 4 min. toe aan de rijst. Laat nog 10 min. koken. Verhit ondertussen de olie in een kleine koekenpan en bak de vis 4 min. op laag vuur.
Giet de rijst en groenten af, maar vang het kookvocht op. Pureer alle ingrediënten met de staafmixer of in de keukenmachine tot een fijne puree. Verdun eventueel met kookvocht of melk.
algemeen:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g wortelen
30 g witte rijst
1 takje takje peterselie
150 g verse sperziebonen
1 el traditionele olijfolie
75 g witvisfilets
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine